Πάτρα: Οργισμένοι Σκορδά και Λιάγκας με τις δηλώσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου
Το σχόλιο για την απώλεια κιλών εκνεύρισε ιδιαίτερα τη Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας σχολίασαν τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών από τον θάνατο της Μαλένας, του ενός εκ των τριών παιδιών από την Πάτρα.
«Αυτή η γυναίκα όσο μιλά, εκτίθεται… Δηλαδή χάνεις τα παιδιά και δεν χάνεις κιλά;» διερωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εφημερίδα Πελοπόννησος ,είπε μεταξύ άλλων «είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε». «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου και ισχυρίστηκε ότι «έχει χάσει 7 κιλά, αφού δεν πάει τίποτα κάτω».
Το σχόλιο για την απώλεια κιλών εκνεύρισε ιδιαίτερα τη Φαίη Σκορδά: «Αυτή η γυναίκα όσο μιλά, εκτίθεται… Δηλαδή χάνεις τα παιδιά και δεν χάνεις κιλά; Βλέπουμε αυτή τη γυναίκα που έχασε τα παιδιά της και έλεγε “πρέπει να συνεχίσουμε”. Επειδή είναι στη φυλακή, θυμήθηκε τις λαμπάδες και… δεν κατεβαίνει τίποτα;».
Στη συνέχεια, ξέσπασε και ο Γιώργος Λιάγκας. «Ένας άνθρωπος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε το ένα του παιδί και εξετάζεται κατά πόσο έχει δολοφονήσει και τα άλλα δύο γιατί περί αυτού πρόκειται… και βγαίνει και λέει “μου λείπουν τα παιδιά μου”, τα παιδιά που η ίδια κατηγορείται και έχει σκοτώσει το ένα και πιθανόν θα κατηγορηθεί ότι έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο… Και βγαίνει και λέει ότι ποτέ δεν έχει μείνει τόσο καιρό μακριά από τα παιδιά μου και εγώ ρωτώ τόσο καιρό που τα παιδιά είχαν πεθάνει και θεωρούσε ότι είναι κοντά τους γιατί την ενδιέφερε… Το lifestyle; Τους ενδιέφερε το lifestyle».
Δείτε το βίντεο
- Φοινικούντα: Διεκδικεί το κάμπινγκ η μητέρα του ανιψιού που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη
- Ινστιτούτο Τσίπρα: Η Ελλάδα 4η ακριβότερη στην Ε.Ε. στο ρεύμα – Η αποδόμηση των ισχυρισμών Μητσοτάκη
- Το μήνυμα του Λόνι Γουόκερ από το Ντουμπάι: «Είμαι καλά, να επικοινωνείτε και να αγαπάτε τους δικούς σας»
- «Πληγωμένος» από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας
- Τομ Χανκς: Το ελληνικό διαβατήριο του γιου του, έγινε παγίδα στην Κολομβία – «Ελευθερώστε με»
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Κίνδυνος αναστολής πληρωμών – Επιβεβαιώνει η Κομισιόν επικείμενο έλεγχο για τις επιδοτήσεις



