Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που θα προσπαθήσει να πάρει στη Γιουνάιτεντ ο Τεν Χαγκ
Έναν γνωστό από τα παλιά θα προσπαθήσει να ντύσει στα «κόκκινα» ο Έρικ Τεν Χαγκ εφόσον αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Μια ανάσα από το να γίνει ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα της Ολλανδίας ο 52χρονος τα έχει βρει σε όλα με τους «κόκκινους διαβόλους» και περιμένει τις τελικές επαφές ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του.
Οι Άγγλοι από την άλλη αναφέρουν πως μέχρι στιγμής δεν έχει συμφωνηθεί κάτι, ωστόσο όλα μοιάζουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να έχει ήδη γνωστοποιήσει τον πρώτο του μεταγραφικό στόχο.
Όπως αναφέρεται, ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ είναι ο άνθρωπος που ο Τεν Χαγκ έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ να αποκτηθεί εάν όντως γίνει ο νέος προπονητής της Γιουνάιτεντ. Βέβαια, μόνο εύκολη δεν θα είναι η μεταγραφή, καθώς ο Ντε Γιόνγκ είναι ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα.
- «Οικονομική απεργία» ξεκινούν οι κάτοικοι της Μινεσότα ενάντια στην αύξηση των πρακτόρων της ICE
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
- Με αιχμές για το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη η ομιλία Σαμαρά για τον Σήφη Βαλυνάκη
- «Τα χέρια στους γοφούς της μητέρας σου» – Ο DJ στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ για τον διαβόητο χορό

