Συγκινητική κίνηση στήριξης στο νησί της Τελένδου
Το Μαξίμου έστειλε σχολικό υλικό στο μοναδικό μαθητή της Τελένδου - Έστειλαν και ιατρικό εξοπλισμό
Ιατρικό υλικό στο απομακρυσμένο νησί της Τελένδου έστειλε το πρωθυπουργικό γραφείο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επαρχείου Καλύμνου στο νησί έφτασε σημαντική ιατρική βοήθεια καθώς και σχολικός εξοπλισμός για το νησί της Τελένδου μετά από συνδρομή του γραφείου του Πρωθυπουργού. «Προς μεγάλη μας ικανοποίηση παραλάβαμε σήμερα σημαντικό ιατρικό υλικό για το νησί της Τελένδου, που μας απεστάλη έπειτα από συνδρομή της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και προσωπικά του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητριάδη Γρηγόρη», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Στο δελτίο Τύπου επισημαίνεται χαρακτηριστικά: «Συγκεκριμένα πρόκειται για την παραλαβή αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή και φορείου, τα οποία είναι απόλυτα αναγκαία για ένα μικρό και απομακρυσμένο νησί. Ταυτόχρονα παραλάβαμε σύγχρονο εξοπλισμό (laptop, ηχεία, πίνακα μαρκαδόρου και ψυγείο) για το Δημοτικό Σχολείο της Τελένδου, ώστε ο μοναδικός μαθητής του νησιού να μην υπολείπεται κατά το δυνατόν σε εκπαιδευτικές ευκαιρίες, από τους μαθητές των μεγάλων νησιών».
Καταληκτικά ο Έπαρχος Καλύμνου εκφράζει τις ευχαριστίες του προσθέτοντας πως η κίνηση αυτή μαρτυρά πως «τα απομακρυσμένα νησιά τελικά δεν είναι ξεχασμένα. Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας. Θερμές ευχαριστίες και στον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνη Οικονόμου για τη συνεισφορά και τη συνδρομή του», τονίζεται.
- Αλλάζει τον ενεργειακό χάρτη του πλανήτη η επέμβαση Τραμπ στη Βενεζουέλα;
- Ναν: «Είμαι έτοιμος, δεν είμαι καθόλου κουρασμένος»
- Γιώργος Παπαδάκης: Με δάκρυα και βαθιά συγκίνηση τον αποχαιρετούν οι συνεργάτες του στο «Καλημέρα Ελλάδα»
- Patti Smith: Η ιέρεια του punk επιστρέφει στην Αθήνα
- Ντάνι Ρόλινγκ: Ένας serial killer, πέντε νεκροί φοιτητές και η ιστορία πίσω από τη ταινία «Scream»
- Όταν ο κόσμος γίνεται όλο και πιο χαοτικός και επικίνδυνος, είναι ακριβώς η ώρα να σχολιάσουμε και να υπερασπιστούμε τη διεθνή νομιμότητα
- Ολική επαναφορά για το δίπολο Τσίπρα – Μητσοτάκη μέσω… Βενεζουέλας – Σύγκρουση σε όλα τα επίπεδα
- Αγρότες: Εξετάζονται μέτρα υπέρ των αγροτών από το Μαξίμου, με πολλά «αλλά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 05.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cody-board-w59DM6d6uxM-unsplash-128x85.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442