Ολυμπιακός: Επιστροφή σε τρεις εβδομάδες για τον Γκάρι Ροντρίγκες
Ο Αφρικανός άσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια υγείας του Γκάρι Ροντρίγκες που υποβλήθηκε με επιτυχία σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας πριν λίγη ώρα στο Μετροπόλιταν.
Ο άσος του Ολυμπιακού δεν ένοιωθε καλά χθες το βράδυ και τελικά εισήχθη εκτάκτως με οξύ κοιλιακό άλγος έπειτα από κλινική εξέταση του γιατρού του Ολυμπιακού Χρήστου Θέου.
Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε οξεία σκωληκοειδίτιδα για αυτό και προχώρησε άμεσα σε επέμβαση λαπαροσκοπικής σκωληκοειδεκτομής στο θεραπευτήριο Μετροπόλιταν.
Όλα πήγαν καλά και πλέον ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μπορέσει να μπει σε φουλ ρυθμούς και πάλι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο σε περίπου τρείς εβδομάδες.
Το πιθανότερο είναι ότι θα είναι έτοιμος για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ χάνοντας ουσιαστικά μόνο το ματς με τον ΠΑΟ στη Λεωφόρο, εκτός βεβαίως από το αυριανό στο Καραϊσκάκη με την ΑΕΚ.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (5/6): Δράση με Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και Roland Garros
- Δείπνο στην Αθήνα για Σπανούλη και Μάικ Τζέιμς (pic)
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι τελικοί της Stoiximan GBL
- Μουντιάλ 2026: Η FIFA απαγόρευσε τις… βουβουζέλες
- Χωρίς Νεϊμάρ η Βραζιλία στο φιλικό κόντρα στην Αίγυπτο
- Η καρατόμηση του Σιδηρόπουλου και οι συμπτώσεις που βγάζουν μάτια
- Diamond League Ρώμης: Στη δεύτερη θέση ο Τεντόγλου (vid)
- Παίκτης της Βιλερμπάν ο Σιλβέν Φρανσίσκο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-rachel-claire-5531048-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442