Πάτρα: Στη φυλακή ο σάτυρος 39χρονος που άρπαξε 6χρονη από σπίτι και ασέλγησε σε βάρος της
Εφιαλτικές στιγμές έζησε το παιδί
Προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή ο 39χρονος Ρουμάνος, ο οποίος άρπαξε και κατηγορείται, πως ασέλγησε σε βάρος 6χρoνου κοριτσιού.
- Διαβάστε επίσης: Εφιαλτικές στιγμές για 6χρονη – Πώς 39χρονος την άρπαξε από σπίτι για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του
Αν και ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες δεν έπεισε τον εισαγγελικό λειτουργό, ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού σε βάρος της ανήλικης.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 27χρονης μητέρας ο δράστης εκμεταλλευόμενος την δική της απουσία (βρισκόταν στο νοσοκομείο με το άλλο παιδί της) και του ιδιοκτήτη του σπιτιού στον οποίο είχε αναθέσει την φύλαξη της μικρής, την πήγε στο διαμέρισμά του και προέβη σε ασελγείς πράξεις. Το παιδί γλύτωσε την τελευταία στιγμή, όταν αναζητήθηκε από τον άνδρα στον οποίο η μητέρα το είχε εμπιστευθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ για το συγκεκριμένο περιστατικό έχει επισκεφθεί την οικογένεια κοινωνική λειτουργός για να διαπιστώσει τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας.
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν


