Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πετάει τη μάσκα και «είναι όμορφη»
«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή»
Η καταξιωμένη φωτογράφος, Ολυμπία Κρασαγάκη, μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στα πρόσωπα που έχει απαθανατίσει με το φωτογραφικό της φακό. Μάλιστα, όπως είπε ανάμεσά τους ήταν κι η Ιωάννα Παλιοσπύρου.
«Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια που φωτογράφιζα, ο πολύ αγαπημένος μου Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου. Με αγαπούσε πολύ και πίστευε πολύ στο ταλέντο μου. Φωτογράφισα την Άντζελα όταν ήταν έγκυος. Τους ακολουθούσα» είπε αρχικά.
«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα είναι όμορφη»
«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς, οπότε βγαίνει και στο πορτρέτο της. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς την μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν» είπε η Ολυμπία Κρασαγάκη.
Δείτε όσα είπε
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στα Αντικύθηρα
- ΗΠΑ: Το πρόστιμο της ΕΕ στο Χ είναι «επίθεση στον αμερικανικό λαό», λέει ο Ρούμπιο
- Βουρδέρης: «Αυτή η ομάδα απαξιώθηκε και δεν το αξίζει»
- Θεσσαλία: Κοντά στα όρια υπερχείλισης ο Πηνειός
- Γκιγιέρμο ντελ Τόρο: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής του θανάτου και τον περιμένω με ανυπομονησία»
- Νωρίτερα θα επαναλειτουργήσει το μετρό Θεσσαλονίκης – Το πρόγραμμα των δρομολογίων


