
Μάγδα Πένσου – Δημήτρης Αποστόλου: Και επισήμως χωρισμένοι η ηθοποιός και ο σεναριογράφος
Μετά από χρόνια προστριβών έλυσαν τον γάμο τους κοινή συναινέσει.
Στο παρελθόν ανήκουν, όπως φαίνεται, οι διαμάχες της Μάγδας Πένσου και του Δημήτρη Αποστόλου.
Η ηθοποιός και ο σεναριογράφος έδωσαν τόπο στην οργή και κατέληξαν σε «βελούδινο» διαζύγιο για χάρη των παιδιών τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώην -πια- ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο του ήρεμα και πολιτισμένα για το καλό των δύο παιδιών του.
Το διαζύγιο έχει ήδη βγει και η κάθε πλευρά είναι ελεύθερη πλέον, να τραβήξει τον δρόμο της.
Θυμίζουμε ότι Μάγδα Πένσου και Δημήτρης Αποστόλου ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια. Τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους εμφανίστηκαν το 2016 ωστόσο αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους.
Λίγους μήνες μετά ήρθε και ο οριστικός χωρισμός.
«Το διαζύγιό μου ήταν πλήγμα ήταν με την έννοια ότι διαλύθηκε η οικογένεια, και το βάζω με μεγάλα γράμματα, στο τέλος της ημέρας, χωρίς ευθύνη μου. Το κυριότερο είναι ότι στερήθηκα τα παιδιά μου. Έχω δύο χέρια, δύο πόδια, δύο μάτια και δύο γιους. Είναι σαν τα ζωτικά όργανα της ζωής μου», έχει αναφέρει σε συνέντευξή του ο σεναριογράφος.
- LIVE: Φιορεντίνα – Σασουόλο
- Ο Μητσοτάκης καταδικάζει την επίθεση στις ΗΠΑ -« Tέτοια περιστατικά δεν μπορούν ποτέ να γίνουν ανεκτά»
- Άγιος Δημήτριος: Το νέο στοιχείο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 27χρονου
- Το μήνυμα της Καλαμάτας στον ΟΦΗ: «Το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη από όμορφες ιστορίες»
- Διοικητικό Εφετείο: Προσβολή κατά της Δικαιοσύνης η επίθεση στις εγκαταστάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων της Αθήνας
- Φιλοπάππου: Άγνωστος επιτέθηκε σε δύο άνδρες και τους τραυμάτισε με μεταλλικό αντικείμενο

