Αμερικανοί επενδυτές ετοιμάζουν πρόταση για την αγορά της Τσέλσι
Όπως αναφέρουν βρετανικά Μέσα, Αμερικανοί επενδυτές είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση στο Ρομάν Αμπράμοβιτς για την εξαγορά της Τσέλσι.
Η οικογένεια Ρίκετς, ιδιοκτήτες της ομάδας μπέιζμπολ Σικάγο Καμπς, και ο ιδρυτής της επενδυτικής εταιρείας Citadel, Κεν Γκρίφιν, καταστρώνουν από κοινού πλάνο για την εξαγορά της Τσέλσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το «Sky News».
Ο αγγλικός σύλλογος έχει τεθεί ουσιαστικά υπό τον έλεγχο της βρετανικής κυβέρνησης, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στον ιδιοκτήτη του, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.
Η περσινή πρωταθλήτρια Ευρώπης συνεχίζει να λειτουργεί υπό καθεστώς ειδικής άδειας και με πολλούς περιορισμούς στην καθημερινή δραστηριότητά της, ενώ η βρετανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι είναι διατεθειμένη να συζητήσει προτάσεις εξαγοράς του συλλόγου, υπό την προϋπόθεση ότι ο Ρώσος μειγστάνας δεν πρόκειται να επωφεληθεί οικονομικά από αυτήν.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, η οικογένεια Ρίκετς και ο Κεν Γκρίφιν (μετέχει μεμονωμένα στο εγχείρημα και όχι μέσω της εταιρείας του) έχουν ήδη συστήσει ένα επενδυτικό σχήμα και ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την αγορά της Τσέλσι.
- Χανιά: Στο νοσοκομείο εργαζόμενος που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Παλαιόχωρα
- Ιωάννα Τούνη: Νέα δικάσιμος για την υπόθεση revenge porn – Γιατί δεν προβλήθηκε τo επίμαχο βίντεο, το μήνυμα της
- Ταυτοποιήθηκε 22χρονος που ανέβαζε βίντεο στα social media να κάνει κόντρες με τη μηχανή του
- ΚΑΠ: «Σπέρνουν» επιδοτήσεις, «θερίζουν» ανισότητες – Πολλά για τους λίγους, λίγα για τους πολλούς
- Μεντιλίμπαρ: «Σημαντικό το παιχνίδι με τον ‘Αγιαξ αλλά η προσοχή μας στον Βόλο»
- Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ φέρεται να συνεργάστηκε με τις ΗΠΑ στην ανατροπή Μαδούρο – Οι επαφές και οι απειλές



