Νας: «Ο Σίμονς δεν είναι έτοιμος ακόμα ούτε να παίξει μονό»
Αρκετό δρόμο έχει ακόμη να διανύσει ο Μπεν Σίμονς για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, σύμφωνα με τον head coach των Νετς, Στιβ Νας.
Αναφορικά με το ντεμπούτο του Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Νετς, μίλησε ο Head Coach της ομάδας του Μπρούκλιν Στιβ Νας, ο οποίος τόνισε πως ο Αυστραλός δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό στην πλάτη του.
Οι δηλώσεις του Νας:
«Δεν είναι έτοιμος ούτε για να παίξει σε μονό, πόσο μάλλον σε κανονικό παιχνίδι πέντε εναντίον πέντε. Πρέπει να φτάσει σε ένα σημείο στο οποίο θα είναι σε εντελώς έτοιμος», τόνισε αρχικά ο προπονητής των Μπρούκλιν Νετς, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε σε έναν τραυματισμό που αντιμετωπίζει στην πλάτη του.
«Είναι ένα μικρό πισωγύρισμα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να το λάβουμε σοβαρά υπόψη, έτσι ώστε να μην βιαστούμε με κίνδυνο να τραυματιστεί πιο σοβαρά και να πάει ακόμα πιο πίσω η επιστροφή του. Είχε και στο παρελθόν θέματα τραυματισμών στην πλάτη του».
- Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ: Πώς γίνεται να μην κέρδισε χρήματα από τις «Νεανικές ανησυχίες» παρά την επιτυχία της σειράς
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού (pic)
- Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 83-85: Ήττα σε… νεκρό χρόνο για τους Πράσινους
- Μονακό – Μπασκόνια 102-92: Πρώτη νίκη μετά από ένα μήνα για την ομάδα του Σπανούλη
- Σαββατοκύριακο με σκόνη από τη Σαχάρα και άστατο καιρό
- Ζαλγκίρις – Χαποέλ Τελ Αβίβ 93-82: Ο Μόουζες Ράιτ κέρδισε τον Ιτούδη

