Νίκος Κοκλώνης: «Επιστρέφω τον Σεπτέμβριο»
Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως ετοιμάζει κάτι δυνατό που θα μας κάνει να διασκεδάζουμε κάθε Σάββατο βράδυ
Ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε αποκλειστικά στο «Τι Λες Τώρα!» και έκανε αποκαλύψεις για την τηλεοπτική του επιστροφή.
Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως τηλεοπτικά θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο, καθώς ετοιμάζει κάτι δυνατό που θα μας κάνει να διασκεδάζουμε κάθε Σάββατο βράδυ.
Ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να παίξει στο Total Black Out, ενώ βραδινή εκπομπή θα έκανε στα γεράματά του.
Εκείνο που του έχει λείψει περισσότερο είναι μία ταξιδιωτική εκπομπή. «Αλλά τώρα με τον Covid που να πάμε…», σχολίασε και πρόσθεσε πως θα ήθελε στο νέο J2US μαζί του την Δανάη Μπάρκα!
Για τον πόλεμο στην Ουκρανία δήλωσε πως είναι κάτι που τον στενοχωρεί: «Είμαι πολύ στενοχωρημένος με αυτό που γίνεται, γιατί ο πόλεμος είναι πόλεμος και βλέπουμε μικρά παιδάκια να σκοτώνονται. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα», είπε.
- ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Βόλο
- Μεσολόγγι: Μεγαλειώδης παρέλαση για τα 200 χρόνια από την Έξοδο – Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας Ζευς
- ΑΕΚ: Οι «11» του Νίκολιτς για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (pic)
- Ολυμπιακός: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet (pic)
- Η Αμερικανίδα κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου – Αυτός την αναγνώρισε στα 14, αυτή έβαλε τους όρους της
- Serie A: Νίκη (1-0) μετά από τρία ματς για την Αταλάντα και τροχιά Ευρώπης, τρίτη σερί για την Λάτσιο (2-0)


