Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Τσουρός: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο

Κώστας Τσουρός: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη από τον Αντώνη Ρέμο

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε μεταξύ άλλων για τις κριτικές που έχει ασκήσει κατά καιρούς μέσα από τις εκπομπές

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA.

«Μου αρέσει που υπάρχει στην εκπομπή κομμάτι ενημέρωσης. Και η Ελεονώρα την ενημέρωση την έχει μέσα της. Έκανα 13 χρόνια ρεπορτάζ, ξεκίνησα με εκκλησιαστικό και έχω κάνει σχεδόν τα πάντα. Τώρα αν ήμουν ρεπόρτερ θα είχα πάει στο μέτωπο. Μου λείπει που είμαι σε ένα γραφείο και βλέπω τους συναδέλφους έξω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να το ξανακάνω». ανέφερε ο ίδιος για την επαγγελματική του πορεία.

Ο γνωστός δημοσιογράφος απάντησε μεταξύ άλλων για τις κριτικές που έχει ασκήσει κατά καιρούς μέσα από τις εκπομπές, αν έχει νιώσει πως έχει αδικήσει κάποιον αλλά και για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τον Παντελή Καναράκη.

«Καλώς ή κακώς η δουλειά μας είναι αυτή, να σχολιάζουμε και να κρίνουμε λεγόμενα και πράξεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω βασικά και μου δίνεται τώρα η ευκαιρία είναι ότι δεν κρίνω ποτέ ανθρώπους, εγώ κρίνω είτε τις πράξεις είτε τα λεγόμενα τη δεδομένη στιγμή. Δεν σημαίνει ότι όταν σχολιάζω αρνητικά μια δήλωση, σχολιάζω αρνητικά και τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ότι μου ταιριάζει να κοροϊδεύω τους τηλεθεατές, μη λέγοντας αυτό που νιώθω και πιστεύω, να τα βρίσκουμε όλα καλά. Ξέρετε πόσο στον χώρο μας γλύφουν ο ένας τον άλλον, αυτό για εμένα είναι έξω από τη λογική μου. Είμαι δημοσιογράφος και θα πω την άποψή μου, χωρίς να προσβάλλω βέβαια» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Με έχουν πάρει πολλά τηλέφωνα. Δεν έχω αδικήσει πολλούς με την κριτική μου. Ο μόνος που κάποια στιγμή είχα πει κάποια πράγματα και τα είχα μεγαλοποιήσει ήταν ο Αντώνης Ρέμος, στον οποίο μετά από χρόνια του είχα ζητήσει συγγνώμη. Τον είχα κριτικάρει πιο σκληρά από ό,τι έπρεπε» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

Όσον αφορά στα σχόλια που έκανε εις βάρος του Παντελή Καναράκη εξαιτίας της φωτογράφισης που έκανε ο ηθοποιός, ο Κώτσας Τσουρός εξήγησε: «Δεν με πήρε τηλέφωνο. Γιατί να με πάρει; Δεν κρίνω τον Παντελή, κρίνω τη συγκεκριμένη φωτογράφιση που έκανε ο Παντελής. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αγγίζουμε, η θρησκεία είναι ένα από αυτά. Αυτό που βλέπω ο Ιησούς με ντεκολτέ και σκουλαρίκια εμένα δεν μου κάνει και αυτό είπα. Κάποια πράγματα δεν τα αγγίζουμε, αυτή είναι η άποψή μου».

Ο Κώστας Τσουρός αναφέρθηκε στην συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη και στην φιλιά τους. «Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, συνεννοούμαστε με τα μάτια. Όταν άρχισα να συζητάω με το MEGA ενημέρωσα πρώτα από όλους την Ναταλία. Μου είπε ‘αν είναι κάτι να κάνεις που θα σε βοηθήσει να ανοίξεις τα φτερά σου, κάν’ το’. Με στήριξε πολύ η Ναταλία σε όλο αυτό και μου λείπει πολύ».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024