Μαριούπολη: Εγκλωβισμένοι σε τέμενος 86 Τούρκοι πολίτες, ανάμεσά τους 34 παιδιά
Η κατάσταση στη Μαριούπολη είναι δραματική.
Στη Μαριούπολη, σε καταφύγιο που υπάρχει σε χώρο όπου βρίσκεται τέμενος έχουν εγκλωβιστεί 86 Τούρκοι πολίτες μεταξύ των οποίων 34 παιδιά, μεταδίδει το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukrinform, επικαλούμενο τον δημοτικό σύμβουλο της πόλης, τον Πιοτρ Αντριούενκο.
Ο ίδιος ενημέρωσε τα μέσα ενημέρωσης για το συμβάν, ζητώντας από αυτά να αναφέρουν το γεγονός για να ενημερωθεί η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας και ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί
Η ουκρανική πρεσβεία στην Άγκυρα ανακοίνωσε σήμερα ότι 86 Τούρκοι πολίτες βρίσκονται καταφύγιο σε ένα τζαμί στο πολιορκημένο λιμάνι της Μαριούπολης στη νότια Ουκρανία, καθώς οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να βομβαρδίζουν την πόλη.
Η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Τουρκία ενημέρωσε το Ukrinform ότι ήδη ενημέρωσε τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης για το περιστατικό αυτό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέο κλειστό προπονητήριο στη Νέα Ερυθραία
- Εργατικό δυστύχημα στα Τρίκαλα: Πολύμηνη διαρροή προπανίου στο εργοστάσιο «Βιολάντα» – Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής
- Συγκίνηση στην Τούμπα: Κρεμάστηκαν στη μπουτίκ οκτώ φανέλες για τους αδικοχαμένους οπαδούς (vid, pics)
- Τροχαίο με τους οπαδούς ΠΑΟΚ στην Ρουμανία: Μπορεί να ευθύνεται το lane assistance για το δυστύχημα;
- Ανδρουλάκης: Είστε πολιτικοί απατεώνες, κύριοι της κυβέρνησης – Να παραιτηθεί ο Φλωρίδης άμεσα
- Live ανακοινώσεις από την Πυροσβεστική για την τραγωδία στη «Βιολάντα»




