
Κούλουμα: Ανοιχτές και σήμερα οι αγορές για σαρακοστιανά
Οι τιμές των θαλασσινών παραμένουν στα περσινά επίπεδα.
Ανοιχτές είναι σήμερα μεγάλες αγορές του Λεκανοπεδίου, αρτοποιεία, λαϊκές αγορές και ιχθυοπωλεία για τα ψώνια της Καθαράς Δευτέρας.
Τα σούπερ μάρκετ κλειστά ωστόσο όσοι δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν σαρακοστιανά, τις προηγούμενες ημέρες, θα μπορούν να το κάνουν στη Βαρβάκειο και την αγορά του Ρέντη.
Τα αρτοποιεία μένουν επίσης ανοιχτά για την παραδοσιακή λαγάνα, αλλά και τα ζαχαροπλαστεία. Κανονικά θα λειτουργούν οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία. Ανοικτά θα είναι και τα μίνι μάρκετ.
Οι τιμές των θαλασσινών παραμένουν στα περσινά επίπεδα. Συγκεκριμένα, οι γαρίδες στη Βαρβάκειο, σύμφωνα με την ertnews.gr, κοστιζουν 12 ευρώ το κιλό, τα χταπόδια 12 ευρώ τα μικρά και 14 τα μεγάλα. Τα καλαμαράκια κοστίζουν 8-10 ευρώ και τα μυδια 5 ευρώ.
- Μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο (33-38)
- Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- ΟΦΗ-Βόλος 3-1: Οι Κρητικοί έβαλαν τέλος στο αρνητικό σερί και έκλεισαν με νίκη μια πετυχημένη χρονιά
- Στον… κουβά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι στοιχηματικές για την Eurovision – Γιατί δεν «είδαν» την Dara
- ΑΕΚ: Οι 11 του Μάρκο Νίκολιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (pic)
- Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ


