Χριστίνα Παππά: Σούπερ γιαγιά από τώρα η σέξι ηθοποιός
Η γιος της γνωστής ηθοποιού και επιχειρηματία, Δημήτρης Παππάς θα αποκτήσει παιδάκι
Γιαγιά θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες η Χριστίνα Παππά.
Η γιος της γνωστής ηθοποιού και επιχειρηματία, Δημήτρης Παππάς θα αποκτήσει παιδάκι. Η σύντροφός του, Άννα Μπεζάν ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης τα χαρμόσυνα νέα σε ανάρτησή της στο Instagram.
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από την κίνηση της ζωής μέσα μου και σε ευχαριστώ για αυτό Δημήτρη Παππά. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνεις ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγγελάκι. Σε αγαπώ», έγραψε. Στη φωτογραφία που συνόδευε το μήνυμά της κρατούσε το υπερηχογράφημα που έκανε για την εγκυμοσύνη της.
«Μου έχεις κάνει το μεγαλύτερο δώρο της ζωής! Ένας πατέρας αγαπά, φροντίζει, είναι βράχος για την οικογένεια του! Είστε όλα αυτά για μένα κ τόσα ακόμα παραπάνω! Σε αγαπώ τόσο πολύ», απάντησε ο σύντροφός της Δημήτρης Παππάς κάτω από την ανάρτηση της αγαπημένης του με την οποία είναι μαζί μόλις λίγους μήνες.
Όσο για το ποια ήταν η αντίδραση της μέλλουσας γιαγιάς, η Χριστίνα Παππά δήλωσε ήδη «σούπερ γιαγιά» κάτω από τη δημοσίευση της Άννας Μπεζάν. «Μου αρέσει, που είχα κάνει like χωρίς να διαβάσω το κείμενο, και χωρίς να δώσω σημάδια! Πάλι καλά που υπάρχουν οι δημοσιογράφοι! Μπράβο παιδιά!! Η super grandmother Christina σας αγαπάει πολύ!», ανέφερε συγκεκριμένα.
- Επισιτισμός – Τουρισμός: 24ωρη απεργία στις 24 Ιουνίου από την ΠΟΕΕΤ – Τα αιτήματα
- Σύμβαση για την αποκατάσταση του Καθεδρικού Ναού Αρκαλοχωρίου
- Ναρκωτικά και «δανεικά ζώα» λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι περιλαμβάνει η δικογραφία για τις συλλήψεις στην Κρήτη
- Κοζάνη: Εξαφανίστηκε 15χρονος από δομή ασυνόδευτων ανηλίκων
- Με Μπλε Σελήνη θα αποχαιρετήσουμε τον Μάιο – Πότε θα δούμε το εντυπωσιακό και σπάνιο φαινόμενο
- Κομισιόν για Ελλάδα: Πέφτει η ανάπτυξη, ανεβαίνει ο πληθωρισμός


