
Αλμπέρτο Εσκενάζυ: «Η λέξη συγγνώμη για τον Κιμούλη πουθενά;»
Δείτε τι αναφέρει ο ηθοποιός για τον συνάδελφό του
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η κίνηση του Γιώργου Κιμούλη να καταθέσει αγωγή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά.
Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ σε ανοιχτή επιστολή του ξέσπασε κατά του συναδέλφου του και αναρωτήθηκε τι άλλο θα δουν τα μάτια του.
Την επιστολή δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.
«Μήνυση ηθοποιού στο συλλογικό όργανο μαζικών αγώνων!!!! Τι άλλο θα δουν τα μάτια μου. Τι να πω!!! Έχασα την λαλιά μου. Οπορτουνισμός; Εγωισμός; Και η υπέροχη λέξη συγνώμη πουθενά; O καθένας μας κρίνεται από αυτό που κάνουμε και λέμε. Κι όπως λέει ο λαός μεγάλη μπουκιά να φας μεγάλη λέξη μην πεις και πας για μαλλί και βγαίνεις κουρεμένος».
H ανάρτησή του
- Εξαναγκαστικά εκτοπισμένοι: Ο αριθμός τους θα αυξηθεί κατά 4,2 εκατομμύρια έως το 2027
- Η Αυστραλία θα αυξήσει τις στρατιωτικές δαπάνες στο 3% του ΑΕΠ
- Στενά του Ορμούζ: Κατακόρυφη πτώση στις εξαγωγές πρώτων υλών, με εξαίρεση το Ιράν
- Ιράν: Σε «κρίσιμη» κατάσταση βρίσκεται η φυλακισμένη νομπελίστρια ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του


