Πόλεμος στην Ουκρανία: «Δεν είχαμε ιδέα πως μας στέλνουν στην Ουκρανία, σκοτώνουμε ειρηνικούς ανθρώπους»
Με δάκρυα στα μάτια δηλώνουν ότι νιώθουν πολύ άσχημα που τους υποχρέωσαν «να επιτεθούν σε ανθρώπους που υπερασπίζονται το έδαφός τους»
Με δάκρυα στα μάτια, νεαροί Ρώσοι στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν από τις Δυνάμεις Ασφαλείας της Ουκρανίας, στη διάρκεια των επιχειρήσεων στο ουκρανικό έδαφος, παραδέχονται πως «δεν είχαν ιδέα ότι τους έστελναν για να εισβάλουν στην Ουκρανία».
Μάλιστα, οι περισσότεροι δηλώνουν ότι νιώθουν πολύ άσχημα που τους υποχρέωσαν «να επιτεθούν σε ανθρώπους που υπερασπίζονται το έδαφός τους».
Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, οι ουκρανικές δυνάμεις, οι ρώσοι στρατιώτες λένε πως «μας έστειλαν ως τροφή στο στόμα του λύκου» για να «σκοτώνουμε ειρηνικούς ανθρώπους».
- Διαβάστε επίσης: Στο φως υποκλαπείσες συνομιλίες Ρώσων στρατιωτών: «Διαφωνούμε με τις διαταγές βομβαρδισμού και πεινάμε»
Δείτε το βίντεο:
«Αυτός δεν είναι ο δικός μας πόλεμος»
«Αυτός δεν είναι ο δικός μας πόλεμος. Μητέρες και γυναίκες, μαζέψτε τους άντρες σας. Δεν χρειάζεται να είστε εδώ» είπε ένας τραυματίας στρατιώτης.
Σε άλλα πλάνα, διακρίνεται ένας αιχμάλωτος Ρώσος κρατούμενος με χειροπέδες στα χέρια, να κλαίει για το θάνατο και την καταστροφή που προκάλεσε ο πόλεμος, λέγοντας: «Δεν μαζεύουν καν τα πτώματα, δεν γίνονται κηδείες».
Επιπλέον, ένας από τους στρατιώτες προέτρεψε το Κίεβο και τη Μόσχα να απομακρύνουν τα παιδιά από την εμπόλεμη ζώνη, ενώ ένας άλλος ξεκαθάρισε πως «κανείς δεν θέλει πόλεμο».
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
- ΗΠΑ: Υπό κράτηση 30χρονος που φέρεται να είχε τοποθετήσει βόμβες την παραμονή της επίθεσης στο Καπιτώλιο το 2021
- Κακοκαιρία Byron: Θυελλώδεις άνεμοι σφυροκοπούν τη Ρόδο – Έπεσαν δέντρα, έσπασαν κάβοι πλοίου
- Τέλος από τη Μύκονο Betsson ο Έβανς – Ποιος είναι ο λόγος που αποχωρεί…





