
Ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες: Η Λευκορωσία ετοιμάζει εισβολή
Ο Λευκορώσος πρόεδρος, Αλεξάντερ Λουκασένκο, έχει διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο
Σχέδια εισβολής της Λευκορωσίας στην Ουκρανία «βλέπουν» ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, σύμφωνα με το Reuters.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ρωσικές δυνάμεις ίσως στήσουν κάποια προβοκάτσια που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως πρόσχημα για την στρατιωτική εισβολή και των Λευκορώσων στην Ουκρανία.
Στο ίδιο πλαίσιο, αναφέρεται επίσης ότι περίπου 300 λευκορωσικά τανκς έχουν πλέον συγκεντρωθεί κοντά στα σύνορα της Λευκορωσίας με την Ουκρανία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λευκορώσος πρόεδρος, Αλεξάντερ Λουκασένκο είχε διαψεύσει προ ημερών κάθε τέτοιο ενδεχόμενο, κατά τη διάρκεια συνομιλίας που εκείνος είχε με τον ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
- Super League 2: Οδυνηρή ήττα για την Καβάλα (2-0) – Νίκες παραμονής για Νέστο (0-2) και ΠΑΟΚ Β’
- Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό στη Φυλή – Συνελήφθησαν 20 άτομα, ξηλώθηκαν καλώδια μήκους 2χλμ για ρευματοκλοπή
- Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Μια διαταραχή με πολλαπλά συμπτώματα
- Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν 164 κιλά κάνναβης
- Μαγνητική θεραπεία υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στη μετατραυματική διαταραχή





