Τούρκος παίκτης αρνήθηκε να βάλει φανέλα κατά του πολέμου – Η εξήγηση που έδωσε
Τούρκος ποδοσφαιριστής δε φόρεσε φανέλα με μήνυμα κατά του πολέμου σε αγώνα της δεύτερης κατηγορίας, αντίθετα προς τους συμπαίκτες του
Ο τούρκος ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Ερζερούμ, Αϊκούτ Ντεμίρ, δε δέχτηκε να φορέσει φανέλα με το μήνυμα «όχι στον πόλεμο», όπως έπραξαν οι συμπαίκτες του κόντρα στην Ανκαραγκουτσού, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα δεινά που επιφέρει η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Ο ίδιος υπεραμύνθηκε της επιλογής του αυτής, αναφέροντας άλλες εμπόλεμες καταστάσεις που έχουν οδηγήσει σε θάνατο χιλιάδες ανθρώπους εκτός Ευρώπης και για τις οποίες δεν έγινε παρόμοια ενέργεια.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Χιλιάδες άνθρωποι σκοτώνονται καθημερινά στη Μέση Ανατολή και δε βλέπω τις ίδιες αντιδράσεις. Ασφαλώς και θλίβομαι για όσα γίνονται στην Ουκρανία και μοιράζομαι τον πόνο των αθώων ανθρώπων. Όμως, δεν πρέπει να αντιδρούμε έτσι μόνο για όσα γίνονται στην Ευρώπη. Δε θέλω να φοράω μια τέτοια φανέλα, γιατί δεν έγινε κάτι αντίστοιχο για άλλες χώρες».
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης
- Γιορτή σήμερα 17 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Κίνα: Θα σπάσει τον «χρυσό κανόνα» των διεθνών σχέσεων;- Η συζήτηση πίσω από την επίσημη διπλωματία



