Ο Τσιγκρίνσκι μετέβη στη Πολωνία για να συναντήσει τη γυναίκα του
Η σύντροφος του 36χρονου κεντρικού αμυντικού κατάφερε να περάσει από τα σύνορα και να φύγει από το Κίεβο.
Το πρόσωπο της περασμένης αγωνιστικής ήταν αναμφίβολα, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό να συγκλονίζει τους πάντες με τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα.
Αρχικά ο στόπερ του Ιωνικού βγήκε στον αγωνιστικό χώρο με σημαία της πατρίδας του γύρω από τους ώμους, ενώ στη συνέχεια τη στιγμή της ισοφάρισης του Τουράμ, πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του σηκώνοντας την ψηλά, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να χειροκροτεί.
Μπορεί ο 36χρονος όλο αυτό το διάστημα να βρίσκεται στη χώρας μας, ωστόσο το μυαλό του βρίσκεται πίσω σε όσα συμβαίνουν στη πατρίδα του, καθώς εκεί βρισκόταν η γυναίκα του.
Η ίδια χθες έπειτα από ένα πολύωρο και επικίνδυνο ταξίδι κατάφερε να περάσει τα σύνορα με τη Πολωνία και να φύγει από το Κίεβο. Ο «Τσίγκρι» μετέβη στη Βαρσοβία ώστε να τη συναντήσει και να «τρέξει» τις διαδικασίες να έρθουν μαζί στην Αθήνα.
- Νησί Χαργκ: Γιατί μία επίθεση Τραμπ θα μπορούσε να χειροτερεύσει την πετρελαϊκή κρίση
- Έπος: Ο Γιούρτσεβεν έβαλε… αυτοκαλάθι στο ματς των Γουόριορς (vid)
- Πασχάλης: «Περιμένουμε μεγάλες ανατροπές με την εξωσυζυγική συνεύρεση που είχα και το παιδί»
- Το Νερό ως οικονομικός παράγοντας: Η στρατηγική μετάβαση στη βιώσιμη ανάπτυξη
- Σύλληψη 45χρονου για τροχαίο με εγκατάλειψη στη Θεσσαλονίκη
- Το άγχος κατά την πρώιμη παιδική ηλικία συνδέεται με πεπτικά προβλήματα – Τι έδειξαν μελέτες


