Επεκτείνεται η διάβρωση της ακτής στην Κόστα
Σε συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, αποφασίστηκε η άμεση επέμβαση στην περιοχή της Κόστας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διάβρωση της ακτής που επεκτείνεται.
Το πρόβλημα της διάβρωσης της ακτής στην περιοχή της Κόστας, στο Πόρτο Χέλι, αποτέλεσε αντικείμενο της συνάντησης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε σήμερα, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον δήμαρχο Ερμιονίδας Γιάννη Γεωργόπουλο, την αντιδήμαρχο Τουρισμού Αγγελική Λούμη και εκπροσώπους του συλλόγου φίλων Πορτοχελίου.
Ο περιφερειάρχης ενημερώθηκε ότι το φαινόμενο δείχνει να επεκτείνεται και από την πλευρά του σημείωσε ότι θα υπάρξει άμεση ανταπόκριση από πλευράς Περιφέρειας, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα θα μεταβούν επιτόπου μηχανικοί και θα διενεργήσουν αυτοψία.
“Εκτιμώ ότι ενδεχομένως να υπάρχουν ανακοινώσεις για το θέμα αυτό μέσα στην επόμενη εβδομάδα κιόλας” σημείωσε ο Π. Νίκας.
- Είναι τα παπουτσάκια απαραίτητα να τα φορούν τα σκυλάκια; – Η χρησιμότητά τους
- Φαραντούρης μετά τη διαγραφή του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην συνοδοιπορήσουμε» – Τι είπε για το κόμμα Καρυστιανού
- Daily skincare guide: Τι θα χρειαστείς για να δουλέψει πραγματικά
- Peaky Blinders, Bridgerton και Σαρλίζ Θερόν: Όλα όσα έρχονται στο Netflix μέσα στο 2026 σε ένα τρέιλερ
- Ηλεία: Τρόμος για οδηγό – Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε αυτοκίνητο εν κινήσει
- Νέα σενάρια από την Αργεντινή: «Αυτή είναι η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού για Αντίνο»



