
Τάκης Παπαματθαίου: Η συνεργασία με την Έλντα Πανοπούλου δεν ήταν ευτυχής συγκυρία
Για τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου στην εκπομπή «Μεταξύ μας» μίλησε ο Τάκης Παπαματθαίου
Ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου μίλησε για πρώτη φορά για τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή «Μεταξύ μας» και τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου και τη Σοφία Βόσσου.
Στο Πάμε Δανάη και στον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Τάκης Παπαματθαίου ο οποίος δήλωσε ότι είχε δυσκολευτεί πολύ στη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου για την εκπομπή “Μεταξύ μας”.
Για τον Πέτρο Φιλιππίδη
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν πολύ δύσκολος χαρακτήρας στη συνεργασία. Εγώ είχα πλακωθεί πολλές φορές μαζί του», είπε ο Τάκης Παπαματθαίου.
Για τη συνεργασία του με την Έλντα Πανοπούλου στην εκπομπή Μεταξύ μας, αυτά που αναφέρει ο ηθοποιός προκαλούν αίσθηση…
«Στο Μεταξύ μας εγώ πήγα στη θέση της Σοφίας Βόσσου. Από ό,τι θυμάμαι, η Σοφία είχε καθίσει ένα χρόνο. Έκανα δύο χρόνια το πρωινό μαγκαζίνο με την Έλντα. Ενώ σκίζαμε, ερχόμασταν πρώτοι, δεν μπορώ να πω ότι ήταν ευτυχής συγκυρία η συνεργασία με την Έλντα.
Ενώ επικοινωνούσαμε πολύ στο καλλιτεχνικό κομμάτι, από εκεί είχαμε διαφωνίες σε πάρα πολλά θέματα. Είχαμε εντάσεις.
Δεν κρατήσαμε επαφή μετά το τέλος της συνεργασίας», δήλωσε ο Τάκης Παπαματθαίου.
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 9 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-2: Πήρε τη ματσάρα και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση




