
Ιωάννινα: Ξαφνική χιονόπτωση σε Ιονία και Εγνατία Οδό
Η χιονόπτωση στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων έχει δημιουργήσει μικρά προβλήματα
Ξαφνική χιονόπτωση που ξέσπασε αργά το απόγευμα, έχει δημιουργήσει μικρά προβλήματα, τόσο στην Ιονία Οδό στον κόμβο του Αβγού, όσο και στην Εγνατία, στην περιοχή της Δωδώνης, αλλά και ευρύτερα στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων.
Σε λίγα λεπτά οι δρόμοι άσπρισαν και ήδη αποχιονιστικά μηχανήματα, τόσο των αυτοκινητοδρόμων, όσο και της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται εν κινήσει για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς.
Εξ’ αιτίας της χιονόπτωσης διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία για οχήματα άνω των 3,5 τόνων στα παρακάτω σημεία.
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Ιόνια Οδός: Από διόδια Τερόβου έως Ανισόπεδο Κόμβο Εγνατίας Οδού. Εγνατία Οδός: Από Ανισόπεδο Κόμβο Ιωαννίνων – Κόμβο Δωδώνης. Εθνική Οδός Ιωαννίνων -Άρτας: 15ο χλμ (κόμβος Αβγού) – 22ο χλμ. Εθνική Οδός Ιωαννίνων -Τρικάλων: Κόμβος Αμφιθέας Ιωαννίνων – Μέτσοβο.
Λίγο μετά τις 20:30 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως σε όλα τα σημεία και διεξάγεται κανονικά για όλα τα οχήματα, χωρίς να απαιτείται η χρήση αλυσίδων.
- ΙΝΑΤ: Για ποιον είναι χρήσιμη η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; – Το Ινστιτούτο Τσίπρα απαντά
- Μπετονιέρα προσέκρουσε σε κολώνα στο Παλαιό Φάληρο – Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αμφιθέας
- Ο Σέρχιο Ράμος πήρε αντί 450 εκατ. ευρώ τη Σεβίλλη
- Η «αθέατη» πλευρά της Αττικής: Τα εμπόδια που κρατούν τους ξένους επισκέπτες μακριά από τις ακτές
- Ο πλανήτης ξεμένει από άμμο, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ντόναλντ Τραμπ: Στο Πεκίνο ο Αμερικανός πρόεδρος – Με στρατιωτική μπάντα και 300 σημαίες των ΗΠΑ και της Κίνας η υποδοχή του


