Δήμητρα Παπαδήμα: Ξέσπασε για τον κοροναϊό – «Δεν έχω εμβολιαστεί, φασιστικό το μέτρο των 100 ευρώ»
Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους.
Για άλλη μια φορά ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό του «Πρωινού» του ΑΝΤ1.
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκαν την Δήμητρα Παπαδήμα και η ηθοποιός ξέσπασε για την κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία, αλλά και τα εμβόλια κατά του κοροναϊού.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το αισθάνομαι ένα στημένο πράγμα όλο αυτό για τα οικονομικά συμφέροντα. Δεν έχω εμβολιαστεί. Έχω αντιστροφή τύπου λευκά ερυθρά, έχω ρωτήσεις τρεις γιατρούς και έχω πάρει τρεις διαφορετικές γνώμες. Έχει εμβολιαστεί το παιδί μου και έφτασα 22 πίεση από τον φόβο μου, έχει εμβολιαστεί ο Γιάννης, όλη μου η οικογένεια».
«Το φασιστικό μέτρο, τα 100 ευρώ που πρέπει να παίρνουν από τους μη εμβολιασμένους. Εμένα μετά τα 60 ας το παίρνουν, αλλά να το παίρνουν από ηλικιωμένους 80 και πάνω οι οποίοι έχουν ζήσει πολέμους, έχουν πρηστεί οι κοιλιές τους και λέω για συγκεκριμένο μου άτομο, τη μάνα μου.
Σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν τους έχουμε σε επαφή με κανέναν, τους πάμε το φαγητό απέξω σαν τα σκυλάκια. Καλά εγώ, έχω επαφή μόνο με τη χλωρίνη», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα και συμπλήρωσε πως «δεν θέλει η μάνα μου να εμβολιαστεί στα 86 της, δεν το κατάλαβα δηλαδή;».
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»


