Ανεπανάληπτο: Ο Εμπίντ έκανε στον Άλεν το πόστερ της χρονιάς (vid)
Ο Τζοέλ Εμπίντ χάρισε ένα από τα πιο εντυπωσιακά καρφώματα της σεζόν κάνοντας πόστερ τον Τζάρετ Άλεν στη μεγάλη νίκη των Σίξερς επί των Καβαλίερς εντός έδρας.
Οι Σίξερς πήραν μια πολύ σημαντική νίκη στη «μάχη» για την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων τεσσάρων θέσεων στην Ανατολή που δίνει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, επικρατώντας των Καβαλίερς με 103-93.
Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν σαρωτικός σε ακόμη ένα παιχνίδι για τους Σίξερς σημειώνοντας triple double και σκοράροντας 40 πόντους, ενώ είχε μια ανεπανάληπτη στιγμή και ίσως το πιο εντυπωσιακό πόστερ κάρφωμα της σεζόν μέχρι στιγμής.
Ο «γίγαντας» της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς χάρισε επιπλέον ένα από τα πιο θεαματικά καρφώματα της σεζόν κάνοντας πόστερ τον Τζάρετ Άλεν, αφού βρήκε τον χώρο που χρειαζόταν μέσα στη ρακέτα και κάρφωσε εντυπωσιακά την μπάλα στο πρόσωπο του αντιπάλου του αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.