Ολυμπιακός: «Έφυγε» ο Δημήτρης Λαβούτας – Η ανακοίνωση των παλαίμαχων
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού έκανε γνωστή την απώλεια του βετεράνου των Πειραιωτών και ενός από τα ιδρυτικά μέλη του, Δημήτρη Λαβούτα.
Την τελευταία του πνοή άφησε ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού και ένα από τα ιδρυματικά μέλη του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών, Δημήτρης Λαβούτας.
Η εξόδιος ακολουθεία θα γίνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 10:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμωνος Κερατσινίου.
Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση από τον σύνδεσμο βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού:
«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και ενός από τα ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου Δημήτρη Λαβούτα και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Ο σύνδεσμος θα παραστεί και θα καταθέσει στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία του σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή, προπονητή, άριστου οικογενειάρχη και επιχειρηματία Δημήτρη Λαβούτα που θα γίνει την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου και ώρα 10:00 στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμωνος Κερατσινίου ενώ η ταφή θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Αίγινα».
- Κρήτη: Νέα στοιχεία για την εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στην εμπορία ανθρώπων
- Ρίτα Γουίλσον: Μιλά με άπταιστα ελληνικά on camera και δηλώνει την αγάπη της για την Ελλάδα
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με τον Δ’ τόμο του Ετυμολογικού Λεξικού της Νέας Ελληνικής Γλώσσας του Γ. Μπαμπινιώτη
- Int.: Αυτό το Σάββατο μαζί με ΤΑ ΝΕΑ
- Ο κανονισμός που… στέρησε το Κόπα Άφρικα από τη Σενεγάλη
- Παραδέχθηκε χτύπημα σε κυανόκρανους το Ισραήλ – Ζήτησε συγγνώμη ο IDF


