Δημήτρης Λιγνάδης: Αίτημα για διακοπή της δίκης από τον Αλέξη Κούγια
Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσει για το αίτημα του κατηγορούμενου.
Διακοπή της δίκης με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη υπέβαλε πριν λίγο στο δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας.
«Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δε ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή» είπε ο Αλέξης Κούγιας ζητώντας διακοπή της δίκης.
Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσει για το αίτημα του κατηγορούμενου.
Νωρίτερα είχε προηγηθεί η κλήρωση των ενόρκων που θα μετέχουν στη σύνθεση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.
Μετά την κλήρωση η σύνθεση της έδρας διαμορφώνεται ως εξής: Τρεις γυναίκες τακτικοί δικαστές,τρεις γυναίκες ένορκοι και ένας άντρας ένορκος.
- ΑΕΚ: Πρώτη μεταγραφή ο Βούλγαρος διεθνής Μάρτιν Γκεοργίεφ
- Google: Το «δώρο» στους χρήστες του Gmail – Η σημαντική αλλαγή που έρχεται σύντομα
- Καλαμπάκα: Νεκρά δύο αδέλφια από αναθυμιάσεις ξυλόσομπας
- Πούτιν: Νέα επικοινωνία με Τραμπ – Επικύρωσε αμφιλεγόμενο νόμο σε σχέση με τις αποφάσεις ξένων δικαστηρίων
- Ψάχνεται για σουτέρ η ΑΕΚ – Ενδιαφέρεται για τον Ματ Τόμας
- Όλο και περισσότεροι άνδρες ζητούν από τις γυναίκες pegging στο σεξ, σύμφωνα με το Feeld
