Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης: Εγκαίνια για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας – Παρούσα όλη η οικογένειά του
Ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου είχε στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα και απόλαυσε κάθε στιγμή.
Τα εγκαίνια της πρώτης του έκθεσης φωτογραφίας πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης (10/2) ο Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης.
Ονομάζεται «πλην πυρός» και είναι αφιερωμένη στη γυναίκα και την θάλασσα, με το μπλε να είναι το κυρίαρχο χρώμα της.
Δίπλα του, στη σημαντική αυτή στιγμή βρισκόταν η οικογένειά του.
Οι γονείς του, Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος αλλά και τα δύο του αδέρφια, Νικόλας (Good Job Nicky) και Χάρης.
Επίσης, το «παρόν» έδωσαν σημαντικά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ αυτών, ο Γιώργος Νταλάρας και η Χάρις Αλεξίου.
Στις δηλώσεις του, ο Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης ανέφερε ότι η φωτογραφία ήταν εκείνη που τον επέλεξε κι όχι αυτός.
«Με δέχτηκε, την αγάπησα και πορευόμαστε μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η έκθεση θα είναι ανοιχτή, για το κοινό, 11 με 16 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.
Δείτε φωτογραφίες του TLife
- Αξιολογείται – ακόμα – η συμμετοχή της Ελλάδας στην διάσκεψη του Συμβουλίου Ειρήνης του Τραμπ
- Οι καινοτομίες του Λανουά που (φέτος) έγιναν ρουτίνα
- Η καρδιά του αθλητισμού «χτυπά» στο MEGA News στις 14 και 15 Φεβρουαρίου
- Καλλιθέα: Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για το κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι
- Πώς η Γροιλανδία μπορεί να γίνει η αφορμή για να πάψει η Ευρώπη να εξαρτάται από τις ΗΠΑ και την Κίνα
- Τι αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το άσυλο – Τι αλλάζει για ασφαλείς τρίτες χώρες και χώρες καταγωγής





