Τίμησαν την μνήμη του Άλκη Άρης και ο Ολυμπιακός (pics & vid)
Ενός λεπτού σιγή πριν το τζάμπολ και μπλουζάκια αφιερωμένα στον αδικοχαμένο Άλκη από Άρη και Ολυμπιακό.
Ο ελληνικός αθλητισμός συνεχίζει τη δράση του στη σκιά της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού που έχει σοκάρει ολόκληρη την κοινωνία. Η μνήμη του 19χρονου φίλου του Άρη τιμήθηκε και στο εξ αναβολής παιχνίδι των «κίτρινων» με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Basket League.
Πριν το τζάμπολ του ματς, άπαντες τήρησαν ενός λεπτού σιγή ως ελάχιστο φόρο τιμής για τον Άλκη ενώ παίκτες και διαιτητές εμφανίστηκαν στο παρκέ με μπλουζάκια που έγραφαν «Σας παρακαλώ μην με χτυπάτε άλλο».
Θυμίζουμε ότι την Κυριακή αντιπροσωπεία της αποστολής του Ολυμπιακού βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη αφήνοντας λουλούδια και άλλα συμβολικά αντικείμενα.
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
- Νέα Καληδονία: 55χρονος σέρφερ έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση καρχαρία
- Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1: To «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε το τοπικό ντέρμπι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]
- Αμφίκλεια: Κοντοσούβλι για ρεκόρ Γκίνες μήκους 130 μέτρων με 800 κιλά κρέας
- Ρόμα-Κρεμονέζε 3-0: Έπιασε τη Νάπολι στην 3η θέση με οδηγό τον Κριστάντε



