Μπαρτζώκας: «Να μην υπάρξουν άλλα θύματα στον αθλητισμό»
Το μήνυμα του προπονητή του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του Αρη με 87-76.
Μόνο τους δύο βαθμούς κρατάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αρη και τη νίκη των Πειραιωτών με 87-76.
Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι μετά τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην θλιβερή επέτειο από την τραγωδία της Θύρας 7 και ευχήθηκε να μην υπάρξουν άλλα θύματα στον αθλητισμό.
Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:
«Κρατάμε μόνο τους δύο βαθμούς. Θέλαμε να κερδίσουμε και να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής. Ο Άρης έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο μέρος, έβαλε δύσκολα σουτ κυρίως με τον Χάνλαν. Ήταν σημαντικό να κερδίσουμε.
Βέβαια το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Είναι και σημαντική μέρα αύριο για τον Ολυμπιακό, με την επέτειο της τραγωδίας της Θύρας 7. Θα ήθελα να ευχηθώ να μην υπάρξουν άλλα θύματα στον αθλητισμό».
- ΠΣΑΠΠ: «Το ποδόσφαιρο γυναικών απεγκλωβίζεται από ανεπιθύμητες αγκυλώσεις»
- e-ΕΦΚΑ: Μη διαθέσιμες για 2 ώρες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες τη Δευτέρα
- Στη ΜΕΘ με εγκεφαλίτιδα 6χρονο κορίτσι μετά από επιπλοκή της γρίπης
- Με αιχμές για το «επιτελικό κράτος» Μητσοτάκη η ομιλία Σαμαρά για τον Σήφη Βαλυνάκη
- «Τα χέρια στους γοφούς της μητέρας σου» – Ο DJ στον γάμο του Μπρούκλιν Μπέκαμ για τον διαβόητο χορό
- Βίντεο από το «ρεσάλτο» Γάλλων κομάντο σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους στόλου» στη Μεσόγειο

