
Δολοφονία Άλκη: Κρυμμένο σε πάρκινγκ το δεύτερο αυτοκίνητο των δραστών – Θεωρείται στοιχείο «κλειδί»
Δείτε όσα ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδα «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, μετά τις έξι νέες συλλήψεις στις οποίες προχώρησε η αστυνομία, την Κυριακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μέλη συμμορίας που σκορπούσε τον τρόμο στην πόλη, ενώ τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες -ηλικίας 19 έως 23 ετών – είναι ήδη σεσημασμένοι για επεισόδια με οπαδικό χαρακτήρα.
Τρεις εκ των συλληφθέντων είναι Έλληνες και ένας από την Αλβανία, είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μάλιστα είναι μέλη του ίδιου συνδέσμου με τον 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη πρώτος για τη δολοφονία.
Όπως μετέδωσε το MEGA, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου, μαύρου αυτοκινήτου, που φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να φεύγει από το σημείο της δολοφονίας, παράνομα, από μονόδρομο.
Κρυμμένο σε πάρκινγκ το δεύτερο αυτοκίνητο των δραστών
Το δεύτερο αυτό όχημα έχει εντοπιστεί και έχει μεταφερθεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.
Η ανεύρεση του οχήματος ήταν «κλειδί» για τις έρευνες. Σύμφωνα με το MEGA, οι δράστες το είχαν κρύψει σε ένα πάρκινγκ στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
- Κεφαλονιά: «Θύμα κυκλώματος μαστροπείας η Μυρτώ», λέει ο πατέρας της – Στο κάδρο των ερευνών νέα πρόσωπα
- Βερόνα-Μίλαν 0-1: Οι ροσονέρι προσπέρασαν τη Νάπολι και είναι 2οι – Αγκαλιά με θέση για το Champions League
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 4-1: Σπουδαία νίκη για τους «ρεντς» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκιμπς-Γουάιτ
- Έβερτον – Λίβερπουλ 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Φαν Ντάικ
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στην κατηγορία του άστρου
- Στενά του Ορμούζ: Από την έντονη κινητικότητα στην ακινησία – Το σοκαριστικό βίντεο των 12 δευτερολέπτων

