
Απίστευτο: Μεταφέρουν τους κρατούμενους με χειροπέδες και πεζή μέσα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης
Φορώντας χειροπέδες, οι κρατούμενοι μεταφέρονται πεζή, ανάμεσα στους περαστικούς στην καρδιά της Αλεξανδρούπολης, από το Λιμενικό στην Αστυνομική Διεύθυνση καθώς το Λιμεναρχείο δεν διαθέτει κρατητήρια.
Οι συλλήψεις τεσσάρων ατόμων τις τελευταίες ημέρες από το Λιμενικό Αλεξανδρούπολης, έφερε και πάλι στην επικαιρότητα ένα απαράδεκτο φαινόμενο, το οποίο μας κατήγγειλαν κάτοικοι της πόλης.
Πέρα… δώθε
Οπως μεταδίδει το evros-news.gr, επειδή το Λιμεναρχείο δεν διαθέτει κρατητήρια, οδηγεί τους συλληφθέντες σε αυτά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης όπου και κρατούνται μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.
Μάλιστα, ορισμένοι χρειάζεται να επιστρέψουν στο Λιμεναρχείο για συμπληρωματικές καταθέσεις ή διευκρινίσεις.
Ωστόσο, οι μετακινήσεις αυτές γίνονται με τα πόδια και οι συλληφθέντες συνοδεία λιμενικών διασχίζουν σημαντικό τμήμα του κέντρου της Αλεξανδρούπολης, ακολουθώντας τη διαδρομή που φαίνεται κάτω στον χάρτη, χωρίς να τους μεταφέρουν με όχημα του Λιμενικού, όπως θα έπρεπε.
Το βίντεο και οι φωτογραφίες του evros-news.gr είναι αποκαλυπτικά.
Δηλαδή, τους βλέπει όλος ο κόσμος, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, που περπατούν εκείνη την ώρα στον πεζόδρομο με τους γονείς τους.
Δεδομένος ο διασυρμός
Πέρα από τα θέματα ασφάλειας που εγείρονται, είναι δεδομένος ο διασυρμός των συλληφθέντων, τους οποίους όλος ο κόσμος βλέπει να περνούν από δίπλα του και άσχετα αν αποδειχθεί η ενοχή τους ή όχι, η εικόνα που σχηματίζουν είναι ενός ατόμου με χειροπέδες να οδηγείται στην Αστυνομία.
Η δικαιολογία ότι είναι σχετικά κοντινή απόσταση, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή, γιατί όπως επισημάναμε οι λιμενικοί με τους συλληφθέντες ακολουθούν διασχίζουν το κεντρικότερο σημείο της πόλης, ανάμεσα σε πεζόδρομους.
Πηγή: evros-news.gr
- Αιματηρή σύγκρουση φυλών αυτοχθόνων στην Κολομβία με τουλάχιστον τρεις νεκρούς και 44 τραυματίες [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ στέλνουν 5.000 στρατιώτες στην Πολωνία – Οι αντιδράσεις του προέδρου και του υπουργού Άμυνας
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ καλεί σε αντίσταση, δηλώνει ότι δεν θα φύγει – «Το έγκλημά μας είναι ότι κερδίζουμε»
- Νέα διαδήλωση στην πρωτεύουσα της Βολιβίας εναντίον του προέδρου Πας
- Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα παραμένει «καταστροφική» λένε γνωστές ΜΚΟ
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]




