O Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα (17:15) στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό για την 21η αγωνιστική της Superleague και ψάχνει τρίποντο που στείλει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στο +12, προσωρινά τουλάχιστον.
Οι ερυθρόλευκοι λίγες μέρες μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με την ομάδα του Αγρινίου θα ξανασυναντηθούν, αυτή φορά στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα.
Οι Πειραιώτες λίγες ώρες πριν το ματς με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, δημοσίευσαν και το match programme για το αποψινό ματς, το οποίο περιλαμβάνει πολύ από… Πέδρο Μαρτίνς μιας και ανανέωσε και επίσημα με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να γράψει ιστορία με τα ερυθρόλευκα, ενώ έχει και συνεντεύξεις των Αντόνιο Ενρίκες, Ρούι Πέδρο Κάστρο.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.