Ατρόμητος: Συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψει Λαμίας
Ο Ατρόμητος συνεχίζει την προετοιμασία του εν όψεις της αναμέτρησης με την Λαμία την Πέμπτη (3/2, 17:15) με στόχο να ανέβει βαθμολογικά.
O Ατρόμητος υποδέχεται την Πέμπτη (17:15) την Λαμία στο δημοτικό στάδιο Περιστερίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
H προετοιμασία του Ατρομήτου εν όψει της αναμέτρησης με την Λαμία συνεχίστηκε με μεσημεριανή προπόνηση με τον Ουαλό προπονητή της ομάδας Κρις Κόλμαν να βλέπει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά, εκτός των Νάτσου και Κωτσόπουλου, αλλά και των παικτών που νοσούν με κορωνοϊό.
Η προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική θα συνεχιστεί με την αυριανή προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα μεταβεί στο ξενοδοχείο.
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της

