Το… πάρτι των παικτών του Αστέρα στα αποδυτήρια της Λεωφόρου (vid)
Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης γιόρτασαν με την ψυχή τους το διπλό στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.
Με τον Μπαράλες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το τρίποντο (1-0) από τη Λεωφόρο.
Οι Αρκάδες επικράτησαν του Παναθηναϊκού, βάζοντας κυριολεκτικά… φωτιά στη μάχη των playoffs, καθώς απέχουν μόλις έναν πόντο από το «τριφύλλι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Όπως είναι φυσιολογικό, οι παίκτες του Ράσταβατς πανηγύρισαν δεόντως την μεγάλη του επιτυχία. Μετά το τέλος του αγώνα, στήθηκε… πάρτι στα αποδυτήρια της Λεωφόρου, με τους Αρκάδες να ανεβάζουν και βίντεο στα social media.
Οι παίκτες του Αστέρα γιόρτασαν με την ψυχή τους τη νίκη στη Λεωφόρο, με τους Αρκάδες να μένουν αήττητοι για έβδομο συνεχόμενο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Δείτε τα πανηγύρια των παικτών του Αστέρα στα αποδυτήρια της Λεωφόρου:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AsterasTripolisFC (@asterastripolisfc)
- Vladimir: Ένα πανεπιστημιακό σκάνδαλο, η επιθυμία και το χάσμα των γενεών
- Χρήματα: Η έλλειψή τους «παίζει» με το μυαλό μας
- Μέση Ανατολή: Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 βλήματα το λεπτό και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας στον πόλεμο
- Τι αποκαλύπτει η αναδίπλωση των ΗΠΑ στο ρωσικό πετρέλαιο για το παιχνίδι της παγκόσμιας διπλωματίας
- Επιχείρηση «Πάσχα» χωρίς νέες ανατιμήσεις
- Νωρίς νωρίς άρχισαν φέτος οι φωτιές



