Συμεωνίδης: «Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η πραγματικότητα»
Στα πολλά προβλήματα που έχει να διαχειριστεί η ΑΕΚ, αλλά και στον χαρακτήρα που έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Στέφανου Δέδα, Σάββα Συμεωνίδης.
Στον χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει η ΑΕΚ, αλλά και στις απουσίες που είχε να διαχειριστεί για ακόμη ένα ματς στάθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Στέφανου Δέδα, Σάββας Συμεωνίδης, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.
Όσα είπε ο Συμεωνίδης:
«Είχαμε μία καλή εμφάνιση σήμερα και τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους. Το μικρό ρόστερ και η κούραση έκρινε για μικρό χρονικό διάστημα το ματς.
Προσπαθήσαμε τις ημέρες που είχαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο, έλειπε και ο κόουτς. Γενικά η ομάδα έχει στάτους και παλέψαμε με αυτό. Η ομάδα έχει μέταλλο και δεν κέρδισε τυχαία τον ΠΑΟΚ.
Κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται το ξεπερνάμε. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η πραγματικότητα. Μπράβο στους παίκτες για την υπερπροσπάθεια».
- ΗΠΑ: Η Χίλαρι Κλίντον θα καταθέσει σήμερα ενώπιον του Κογκρέσου για την υπόθεση Έπσταϊν
- Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πανέλλη
- Συγκλονίζει ο Κρις Μπος: «Ξύπνησα καλυμμένος με το αίμα μου – Μην περιμένεις να κάνεις το βήμα» (vid)
- Νίκος Χατζηκυριάκος – Γκίκας: Ηδονή της λήθης, της αβύσσου
- Γυμνές φωτογραφίες γυναικών, εγχειρίδια για σεξουαλικές σκλάβες, πορνοπεριοδικά: Μέσα στις μυστικές αποθήκες του Τζέφρι Έπσταϊν
- Ιστορική απόφαση: Καταδικάστηκαν Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιος και Λαβράνος στη δίκη για τις υποκλοπές





