Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα αναβολή για το Tesla Cybertruck

Νέα αναβολή για το Tesla Cybertruck

Μιλώντας στη γενική συνέλευση μετόχων, o Elon Musk δήλωσε ότι η Tesla δεν πρόκειται να λανσάρει κανένα καινούριο μοντέλο το 2022 κάτι που σημαίνει νέα καθυστέρηση για την έλευση του περιβόητου (πια) ηλεκτρικού pickup

Χωρίς περιστροφές -δεν τις συνηθίζει άλλωστε- το Νο1 της Tesla ανακοίνωσε ότι η εταιρεία του δεν πρόκειται να λανσάρει κανένα νέο μοντέλο το 2022, συμπεριλαμβανομένου του «πολύπαθου» Cybetrack το οποίο δεν θα πρέπει να αναμένεται πριν το 2023 «το νωρίτερο» όπως διευκρίνισε ο Elon Musk.

«Δεν πρόκειται να λανσάρουμε κανένα νέο μοντέλο φέτος. Δεν θα είχε κανένα νόημα να το κάνουμε με δεδομένες τις ελλείψεις», δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην παγκόσμια έλλειψη ημιαγωγών.

Σε κάθε περίπτωση, όπως διευκρίνισε όταν το Cybetruck μπει τελικώς παραγωγής, «ευελπιστεί» να μπορεί να κατασκευάζεται σε ρυθμούς 250.000 μονάδων ετησίως κάτι που όπως επεσήμανε, απαιτεί χρόνο καθώς η υφιστάμενη τεχνολογία χρειάζεται βελτιώσεις και η έναρξη παραγωγής στον παρόντα χρόνο θα αποδεικνυόταν ιδιαιτέρως ακριβή.

«Δεν είναι οι μπαταρίες που θα αποτελούσαν ανασταλτικό παράγοντα για την παραγωγή του Cybetruck. Ανησυχώ περισσότερο για το πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε το Cybetruck πιο προσιτό παρά την “συναρπαστική” τεχνολογία που διαθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι Cybertruck πρωτοπαρουσιάστηκε το 2019 και έκτοτε παίρνει αναβολή κάθε χρόνο. Επίσης, αν και όταν παρουσιάστηκε είχε το status του πρωτοεμφανιζόμενου ηλεκτρικού μοντέλου στην κατηγορία, πλέον υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός αυτοκινητοβιομηχανιών που διαθέτουν στην γκάμα τους κάτι αντίστοιχο μεταξύ των οποίων η Hummer, η Chevrolet, η Ford και GM.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024