Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Το έστρωσε στο κέντρο της Αθήνας – Με δυσκολία η κίνηση των οχημάτων
Ολος ο νομός Αττικής αναμένεται να έχει κατά διαστήματα κύματα χιονοκαταιγίδων
Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι ελάχιστοι οδηγοί στο Σύνταγμα και τις γύρω περιοχές.
Η αποψινή νύχτα αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη αφού το δεύτερο κύμα χιονοπτώσεων που πλήττει από το πρωί την Αττική αναμένεται να είναι πιο ισχυρό.
Η κακοκαιρία Ελπίδα έχει γονατίσει και την Αττική με τον Δήμο Αθηναίων να ζητά από τον κόσμο να περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «ο Δήμος Αθηναίων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρήσει ανοιχτές τις κεντρικές οδικές αρτηρίες και να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση στα νοσοκομεία της Αθήνας, εν μέσω συνεχούς χιονόπτωσης.
Καθώς, ωστόσο, τα καιρικά φαινόμενα εντείνονται και η νύχτα προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη, παρακαλούνται οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες και μόνο εφόσον αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες, να γίνονται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων».
Κατά διαστήματα χιονοκαταιγίδες
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία όπως ανέφερε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης θα έχουμε πυκνές χιονοπτώσεις σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, ενώ θα φτάσουν έως και την Κρήτη.
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή είπε ο κ. Μαρουσάκης, εφιστώντας την προσοχή κυρίως κατά της βραδινές ώρες όπου αναμένεται να ενταθούν τα φαινόμενα.
Ολος ο νομός Αττικής αναμένεται να έχει κατά διαστήματα κύματα χιονοκαταιγίδων, ενώ θα χρειαστούν αλυσίδες στο κέντρο της Αθήνας.
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
- Χολ για τη μεταγραφή του Τζόουνς: «Είναι καλό για όλους μας ότι ήρθε στον Ολυμπιακό»
- Στην Αμαλιάδα, ο Μητροπολίτης Μεξικού, Κεντρικής – Νοτίου Αμερικής και νήσων Καραϊβικής κ.κ. Ιάκωβος
- ΚΚΕ: Εκφράζει την αλληλεγγύη του στον ισπανικό λαό για την σιδηροδρομική τραγωδία

