Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλείνουν οι βρεφονηπιακοί σταθμοί των Δήμων Αθήνας και Πειραιά
Για το επόμενο 48ωρο (Δευτέρα και Τρίτη) λόγω της κακοκαιρίας οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί σε Αθήνα και Πειραιά θα είναι κλειστοί
Κλειστοί θα είναι αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών καθώς και του Δήμου Πειραιά, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
«Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από το πρωί στην Αττική, και με προτεραιότητα την ασφάλεια των παιδιών, αύριο Δευτέρα 24 και μεθαύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστοί όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αθήνας.
Διαβάστε επίσης – Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής Δευτέρα και Τρίτη
Η ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά έχει ως εξής:
«Μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, διακόπτεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πειραιά, όπως και σε όλη την Αττική, αύριο, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και για την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών.
»Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, θα παραμείνουν κλειστοί αύριο και μεθαύριο οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά».
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «μεγάλη δύναμη» του στρατού των ΗΠΑ κινείται προς το Ιράν
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Ανάγκη να διατηρηθούν οι ευρωατλαντικές σχέσεις σε «λειτουργικό» επίπεδο
- Η ΕΕ χαιρετίζει την απόφαση Τραμπ για τους δασμούς – Εκφράζει «σοβαρές αμφιβολίες» για το Συμβούλιο Ειρήνης
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς διαπραγματεύσεις και κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές


