Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Εκανε την έκπληξη ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός – Εκανε την έκπληξη ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την έκπληξη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό – Αλλάζει σύστημα ο Ιβηρας – Αναλυτικά οι επιλογές του.

Στη Λεωφόρο θα είναι στραμμένα απόψε όλα τα βλέμματα, με τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (19:30), για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Στο ντέρμπι με τους Πράσινους ο Ιβηρας τεχνικός κάνει την έκπληξη και παρατάσσει την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα και τον Τικίνιο στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Τόμας Βατσλίκ, με τους Παπασταθόπουλο, Μπα και Μανωλά στην τριάδα της άμυνας. Στα δύο άκρα σαν μπακ-χαφ θα είναι οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ, με τους Μαντί Καμαρά και Εμβιλά στα χαφ και τους Μασούρα και Ρόνι Λόπες πίσω από τον Τικίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής των Πειραιωτών αφήνει στην άκρη την τετράδα στην άμυνα και το 4-3-3 και παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τρεις στόπερ, έχοντας στα δύο άκρα τον Γάλλο και τον Μολδαβό. Παράλληλα, μένει στον πάγκο ο Ματιέ Βαλμπουενά, που είχε δοκιμαστεί ως δεκάρι στην τελική δοκιμή του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα είναι μια ακόμα λύση στα χέρια του «ερυθρόλευκου» προπονητή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με το Τριφύλλι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τελευταία φορά που έπαιξε με τριάδα στην άμυνα η ομάδα του μεγάλου λιμανιού ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λουντογκόρετς για τα προκριματικά του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι επιστρέφουν στη δράση, αφού το τελευταίο τους παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού και θέλουν τη νίκη που θα τους διατηρήσει σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους, αλλά και θα τους δώσει ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, που έχει πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε ένα γήπεδο, που τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει πολλές και σημαντικές νίκες απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό του.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024