Η προετοιμασία του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση (15/1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης ολοκληρώνεται με τη σημερινή προπόνηση.
Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή.
Με μεγάλο ενδιαφέρον, μάλιστα, αναμένεται η απόφασή του για τον ποδοσφαιριστή που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Λόπεθ έκανε την έκπληξη, κατάφερε να ξεπεράσει πιο γρήγορα από τις αρχικές εκτιμήσεις το πρόβλημα τραυματισμού του και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, βάζοντας δύσκολα στον προπονητή του.
Η δεύτερη λύση για τον τεχνικό του Άρη, αυτή που φαίνεται μάλιστα να συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, είναι να ξεκινήσει ως φορ ο Μανσίνι.
Μια απόφαση, πάντως, την οποία ο Μάντζιος αναμένεται να πάρει την τελευταία στιγμή.
Αντίθετα, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Γκαρσία, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.
Συνεχίζεται η δράση στην 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας «μάχες» για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Βόλο στη Λεωφόρο.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.