Στο νοσοκομείο ο Μίνο Ραϊόλα! Όπως μεταδίδει η «Gazzetta dello Sport», ο διάσημος ατζέντης εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Μιλάνου την Τετάρτη (12/1) και υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο θα πρέπει να παραμείνει για τα επόμενα 24ωρα στο νοσοκομείο «San Raffaele» για διαρκή παρακολούθηση.
Ο 54χρονος μάνατζερ εκπροσωπεί τα συμφέροντα κορυφαίων ποδοσφαιριστών όπως ο Ματάις Ντε Λιχτ, ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Πολ Πογκμπά και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Περισσότερες πληροφορίες για την υγεία του αναμένεται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ώρες.
Pogba and Haaland famous super agent Mino Raiola has been rushed to hospital for emergency surgery for unknown reasons and is currently under strict monitoring
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Μπέτις και μάλλον αποχαιρέτησε οριστικά το φετινό πρωτάθλημα, κάτι που εξόργισε μερίδα οπαδών της που «υποδέχθηκε» το πούλμαν της ομάδας μετά το ματς στη Σεβίλλη.
Ο Ολυμπιακός έχει ένα απίθανο ποσοστό προκρίσεων στο Final Four όταν κατέχει το πλεονέκτημα έδρας στα play offs της Euroleague, που τον… στέλνει στο ΟΑΚΑ