Σέρρες – Νεκρός μετανάστης στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου
Από τις 12 το μεσημέρι είχε ξεκινήσει έρευνα τόσο από την Αστυνομία όσο κι από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τού ίδιου και μίας γυναίκας.
Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του, ενώ δεν κατέστη εφικτή η ταυτοποίησή του.
Από τις 12 το μεσημέρι είχε ξεκινήσει έρευνα τόσο από την Αστυνομία όσο κι από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τού ίδιου και μίας γυναίκας. Είχε προηγηθεί κλήση στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.
Σύμφωνα με την κλήση, στη συγκεκριμένη περιοχή αγνοούνταν τα ίχνη δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Γύρω στις 4 μμ εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας από πυροσβέστες μέσα στο ρέμα. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νιγρίτας Σερρών.
- Μαϊάμι, θάλασσα και Σοφία Βεργκάρα – Το αισθησιακό throwback της ηθοποιού
- Ζελένσκι: Η Ουκρανία δεν χάνει τον πόλεμο, ο στρατός απελευθέρωσε 300 km2 στο νότο
- Εθνικές ομάδες πόλο: Οι κληρώσεις για τα προκριματικά τουρνουά των World Cup Ανδρών και Γυναικών
- Νέα σοκαριστικά βίντεο από την έκρηξη βυτιοφόρου στη Χιλή – Πέντε οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες
- Αναζήτηση στέγης για… γερά νεύρα: «Όχι παιδιά, όχι κατοικίδια, όχι αλλοδαποί»
- Δέσμευση ή απιστία; Η εξελικτική βιολογία εξηγεί το δίλημμα – και απαντά αν είμαστε «προγραμματισμένοι» να απατάμε


