Κακοκαιρία «Διομήδης» – Κεραυνός έκοψε πτερύγιο ανεμογεννήτριας στη Σύρο
Το πτερύγιο εξφενδονίσθηκε στον αέρα, ενώ τα τοπικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια ήταν εκτός λειτουργίας για χρόνια και θέτουν ζήτημα ασφάλειας
Δυνατές βροχές και καταιγίδες από την κακοκαιρία «Διομήδης» χτύπησαν και τη Σύρο. Μάλιστα, ένας κεραυνός κατέστρεψε μια ανεμογεννήτρια.
Η κακοκαιρία στη Σύρο συνοδεύτηκε από σφοδρή βροχόπτωση, ενώ υπήρξαν στιγμές που η νύχτα έγινε μέρα από τις αστραπές στον ουρανό.
Από την ένταση των φαινομένων – σημειώνει το Cyclades24.gr – προκλήθηκαν κεραυνοί, ένας από τους οποίους έπεσε σε ανεμογεννήτρια στη θέση Βούλιας. Συγκεκριμένα, ο κεραυνός έκοψε στη μέση το πτερύγιο της ανεμογεννήτριας, το οποίο εξφενδονίσθηκε στον αέρα.
Να σημειωθεί, πάντως, ότι η συγκεκριμένη ανεμογεννήτρια – όπως τονίζουν τα τοπικά ΜΜΕ, θέτοντας ζήτημα ασφάλειας – δεν λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια.
- Νέα Αριστερά: Καταρρέει η συγκάλυψη Μητσοτάκη για τις υποκλοπές – Η κυβέρνηση δεν έχει πλέον άλλοθι
- Ιράν: Νεκρός ο διοικητής του Ναυτικού των Φρουρών της Επανάστασης, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ
- Το πληθωριστικό θηρίο βρυχάται σε όλο τον κόσμο – Πού μπορεί να φτάσει εξαιτίας του πολέμου στο Ιράν
- Επίθεση με τσεκούρι κατά αστυνομικών στους Αμπελόκηπους
- Ποιες ομάδες «βλέπει» στο Final Four της Euroleague o Μπόμπι Ντίξον (vid)
- PFAS: Απαγόρευση των «παντοτινών χημικών» ζητά επιστημονικός φορέας της ΕΕ



