Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τι ετοιμάζει ο Θεσπρωτός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ (pic)

Τι ετοιμάζει ο Θεσπρωτός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ (pic)

Τι αναφέρει η ομάδα της Ηπείρου σε ανάρτησή της στα social media, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Β’.

Τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο της Super League, Ολυμπιακό, θα τιμήσει η ΠΑΕ Θεσπρωτός, στο εντός έδρας παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα του πειραϊκού συλλόγου, για την Super League 2. Η ομάδα της Ηπείρου την Τετάρτη (12/1) θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες για την 13η αγωνιστική της Super League 2 και θα απονείμει πλακέτες στον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Β’, Γιώργο Ανατολάκη, αλλά και στον προπονητή της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Άριελ Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά το μήνυμα που ανέβασαν στα social media:

«Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα τιμήσει τον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός συνεχίζοντας τις βραβεύσεις ομάδων και ποδοσφαιριστών που έχουν δοξάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022 θα τιμήσει τον πρωταθλητή και πρωτοπόρο της Σούπερ Λίγκας, Ολυμπιακό, με την ευκαιρία της εντός έδρας αναμέτρησης με την Β’ ομάδα των ¨ερυθρολεύκων’ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός θα απονείμει πλακέτες στον πρώην διεθνή (22 φορές) κεντρικό αμυντικό της Πειραϊκής ομάδας και προηγούμενα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και νυν γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Β’, Γιώργο Ανατολάκη, καθώς και στον Αργεντίνο προπονητή της ομάδας και πρώην διεθνή άσο Άριελ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Άριελ Ιμπαγάσα πέρα από την ομάδα του Πειραιά, έχει διακριθεί ιδιαίτερα στην Ισπανία όπου κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας τη σεζόν 2002-2003 με την Ρεάλ Μαγιόρκα, ενώ με τον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος τις περιόδους 2010-11, 2011-12, 2012-13, 2013-14 και την κατάκτηση του Κυπέλλου την περίοδο 2011-12, όπου οι ‘ερυθρόλευκοι’ πέτυχαν νταμπλ.

Οι απονομές των πλακετών θα γίνουν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Η ΠΑΕ Θεσπρωτός προτίθεται να τιμήσει κι άλλες ομάδες και προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, σε επόμενα παιχνίδια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024