Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απασφάλισε ο Ράνγκνικ – «Θα μείνετε εκτός ομάδας»

Απασφάλισε ο Ράνγκνικ – «Θα μείνετε εκτός ομάδας»

Ο Ράλφ Ράνγκνικ τα… έβαλε με τους παίκτες του, προειδοποιώντας πως όποιος δεν ακολουθεί τον τρόπο παιχνιδιού του θα μείνει εκτός ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να μην είναι καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του.

Έτσι λοιπόν, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να τρίξει τα δόντια στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με σκοπό να τους επαναφέρει στον σωστό δρόμο, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «ή θα πρεσάρετε με το δικό μου στυλ ή θα μείνετε εκτός ομάδας»!

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι «Times», η περίοδος προσαρμογής που είχε αφήσει ο Ράνγκνικ ολοκληρώθηκε και πλέον από εδώ και πέρα επιθυμεί να βλέπει αποτελέσματα εντός του αγωνιστικού χώρου και όχι εμφανίσεις όπως αυτή με τη Γουλβς.

«Επιστρέψαμε στις παλιές κακές συνήθειες που έχει δείξει η ομάδα στο παρελθόν. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το πρωτάθλημα και αυτό το επίπεδο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024