
Σεπόλια – Χειροπέδες σε 21χρονο που πήγε να σκοτώσει τον ξάδελφό του
Οι δυο τους λογομάχησαν, ενώ οι περίοικοι που είδαν τον 21χρονο οπλισμένο, κάλεσαν την Αστυνομία.
Πανικός επικράτησε στα Σεπόλια, όταν ένας 21χρονος, οπλισμένος με δύο καραμπίνες πήγε στην οδό Γαλαξιδίου, εκεί όπου διαμένει ένας ξάδελφός του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, οι δυο τους λογομάχησαν, ενώ οι περίοικοι που είδαν τον 21χρονο οπλισμένο, κάλεσαν την Αστυνομία.
Άνδρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν να τον αναζητούν. Μερικά στενά πιο μακριά, στη Βορείου Ηπείρου τον εντόπισαν, τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν… χειροπέδες.
Κουβάλαγε δύο κυνηγετικά όπλα
Λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να κρύψει κάτω από ένα αυτοκίνητο τα δύο κυνηγετικά όπλα που είχε μαζί του.
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ το ένα από αυτά διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο από το Λαύριο το 2017 ενώ το δεύτερο δεν είχε κάποιον σειριακό αριθμό, είναι εντελώς αταυτοποίητο.
Ο 21χρονος οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ και αναμένεται η ποινική μεταχείριση της υπόθεσης από εισαγγελέα και ανακριτή.
- Σκοτώθηκε γυναίκα μετά από επίθεση από αγελάδες στην Αυστρία
- Γραφήματα, χάρτες και απειλές προς το Ιράν – Ο Τραμπ έτοιμος να «πατήσει πυρηνικό κουμπί» μέσω Truth Social
- Στενά του Ορμούζ: Γιατί τα φορτηγά είναι «λύση ανάγκης» για τις ναυτιλιακές
- Λιθουανία: Συνετρίβη drone στην πόλη Ουτένα – «Πιθανόν ουκρανικό» λένε οι αρχές
- Κύπρος: Εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων στη Λεμεσό – «Οι θυσίες τους δεν θα σβήσουν ποτέ»
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ζητά ισχυρότερες μονάδες πρώτης γραμμής για την αποτροπή πολέμου




