Απόλλων, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και ΠΑΣ ζητούν αναστολή του πρωταθλήματος και αναθεώρηση πρωτοκόλλου
Την αναστολή του πρωταθλήματος και την αναθεώρηση του πρωτοκόλλου αναμένεται να ζητήσουν στο Δ.Σ. της Super League ο Απόλλων Σμύρνης, ο Παναιτωλικός, ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ Γιάννινα
Στο τραπέζι έχει πέσει το ζήτημα της αναστολής του πρωταθλήματος από αρκετές ομάδες, καθώς τα κρούσματα αυξάνονται συνεχώς, με μια μερίδα ομάδων να έχει «πληγωθεί» σημαντικά.
Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει τις τελευταίες ημέρες τα περισσότερα προβλήματα με τον κοροναϊό και στο αυριανό (7/1) Δ.Σ. της Super League αναμένεται να ζητήσουν την αναθεώρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και την αναστολή του πρωταθλήματος.
Μάλιστα, δεν αποκλείεται να μπουν στο… κλαμπ και ο Ιωνικός με τη Λαμία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:
Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 7.1.2022 στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Αιτήματα των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ., ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.
2/ Θέματα ορισμού αγώνων που έχουν αναβληθεί / θα αναβληθούν λόγω της πανδημίας.
3/ Αίτημα ΠΑΕ ΑΕΛ.
4/ Διάφορα.
Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με σύντμηση προθεσμίας κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του συνεταιρισμού, λόγω του εξαιρετικά επείγοντος χαρακτήρα των οικείων θεμάτων και ειδικότερα λόγω του ότι σε περίπτωση αποδοχής ορισμένων εξ αυτών ενδέχεται, μεταξύ άλλων, να επηρεαστούν οι αγώνες της επικείμενης (17ης) αγωνιστικής που έχουν οριστεί για το τριήμερο 08-10 Ιανουαρίου 2022.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η διοίκηση της Νάπολι ανεβάζει τους τόνους μετά την ήττα από την Αταλάντα και ζητά αλλαγές στο σύστημα ελέγχου φάσεων – Τι είναι το VAR a chiamata και πώς θα λειτουργεί
Η στατιστική κυριαρχία της ομάδας του Κάσπερ Χιούλμαντ όταν προηγείται, ο κομβικός ρόλος του Πατρίκ Σικ και η ψυχολογία που μετατρέπει το προβάδισμα σε «ασφαλές καταφύγιο»
Χωρίς τους Σάσα Βεζένκοφ και Νίκολα Μιλουτίνοφ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για το Κάουνας όπου την Τετάρτη (25/2, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.