
Αλέξανδρος Κοψιάλης – Μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου του
«Αρνητής Test DNA», έγραψε με χιούμορ στην ανάρτηση ο γνωστός Youtuber.
Τις δικές του ευχές για καλή χρονιά θέλησε να στείλει στους followers του o Αλέξανδρος Κοψιάλης και όπως πάντα το έκανε με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Ο γνωστός Youtuber πριν από περίπου έναν χρόνο έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, με την αγαπημένη του Σοφία Φυρού να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Με αφορμή λοιπόν την Πρωτοχρονιά, ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο του και έδειξε το πρόσωπό του.
Όπως φαίνεται και παρακάτω είναι ολόιδιοι.
«Αρνητής Test DNA! Καλή Πρωτοχρονιά από εμάς, σε όλους, με υγεία και τύχη! Και κάπου εδώ να πω το πιο ΜΕΓΑΛΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ” στην ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ που μας ευλόγησε με αυτό εδώ το πλασματάκι!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και τα likes έπεσαν «βροχή».
Δείτε την ανάρτησή του
- Σοκαρισμένη η Ολλανδία από υπόθεση βιασμών τύπου Πελικό με τέσσερις συλλήψεις
- Συνεχίζεται η σύγκρουση Rynair και Fraport – «Σχεδιάζει να αυξήσει 390% τα τέλη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας»
- Σουηδία – Ελλάδα: Ο Γιόκερες ισοφαρίζει σε 1-1 με εκτέλεση φάουλ (vid)
- O Μάικλ Τζάκσον στο Billboard Hot 100 ακόμη και μετά θάνατον
- ΕΕ: To παρασκήνιο που οδήγησε την Ουγγαρία να άρει το βέτο στην ένταξη της Ουκρανίας – Ο ρόλος της Κύπρου
- Ολυμπιακός: Τα νεότερα για τον Ντόρσεϊ ενόψει του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό






