Αντώνης Καρυστινός – Αγάπησα πολύ τις σειρές του MEGA στις οποίες συμμετείχα
Ο αγαπημένος ηθοποιός εξηγεί πώς κατάλαβε πριν δύο χρόνια ότι έχει θαυμάστριες και θυμάται τις σειρές που έπαιξε στο MEGA
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Αντώνης Καρυστινός στην «Ελένη».
Ο αγαπημένος ηθοποιός εξηγεί πώς κατάλαβε πριν δύο χρόνια ότι έχει θαυμάστριες και θυμάται τις σειρές που έπαιξε στο MEGA.
«Η απόφαση ότι ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική άργησε πάρα πολύ γι’ αυτό και άρχισα να δουλεύω στα 28. Έκανα πολλές δουλειές πριν ασχοληθώ με την υποκριτική, από θελήματα σε αρχιτεκτονικό γραφείο μέχρι μπάρμαν».
Ωστόσο, η υποκριτή ήταν πάντα αυτό που ήθελε να κάνει πραγματικά, με μερικές από τις σειρές που πρωταγωνίστησε να έχουν στιγματίσει την καριέρα του.
«Αγάπησα πολύ τις σειρές του MEGA στις οποίες συμμετείχα. Στο πρώτο γύρισμα για τις ‘Σαββατογεννημένες’ δεν ήξερα καν που βρισκόταν ο σκηνοθέτης. Όταν ξεκίνησα στο θέατρο, δεν ήθελα να παίξω στην τηλεόραση γιατί είναι πολύ ωραίο να ξέρεις ότι πατάς στα ποδιά σου πριν το κάνεις».
Όσο για την επιτυχία;
«Πριν δύο χρόνια κατάλαβα ότι έχω θαυμάστριες. Μου είπε μια κυρία από την παραγωγή των «Σαββατογεννημένων» ότι ήμουν ένας από τους ηθοποιούς που δεχόταν τα περισσότερα γράμματα».
Ο ηθοποιός συμμετέχει φέτος στη θεατρική παράσταση «Οι Άθικτοι» στο θέατρο «Νέος Ακάδημος».
- ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε τον Μάρκους Φόστερ
- Θέμα παραμονής του Φάμελλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θέτει ο Νίκος Παππάς, εάν εισηγηθεί την στήριξη της ΕΛΑΣ
- «Είχαν χιούμορ οι Αρχαίοι συγγραφείς;» – Διεθνές συνέδριο στην Καρδαμύλη για τα κωμικά στοιχεία στην κλασική ιστοριογραφία
- ΚΚΕ: «Όχι στις fast track διαδικασίες στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος»
- Ομπάμα: Μουσείο αφιερωμένο στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ πρόκειται να εγκαινιασθεί στις 19 Ιουνίου στο Σικάγο
- Ιταλία: Υπόγειο καταφύγιο με σήραγγες και διαδρομή διαφυγής ξετρύπωσαν οι Καραμπινιέρι στην Καλαβρία




