
Ποτέ στα 176 χρόνια της αστυνομίας της Νέας Υόρκης δεν υπήρξε γυναίκα αρχηγός
Τον διορισμό της, θα κάνει ο Έρικ Άνταμς, ο νεοκλεγείς δήμαρχος της πόλης της Νέας Υόρκης
Για πρώτη φορά στα 176 χρόνια της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, τη θέση του αρχηγού αναλαμβάνει μια γυναίκα.
Ο Έρικ Άνταμς, ο οποίος είναι και ο ίδιος πρώην αρχηγός της αστυνομίας της Πόλης της Νέας Υόρκης, θα συστήσει την Κίτσαντ Σίγουελ στους πολίτες στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σήμερα στο Κουίνς, σύμφωνα με δημοσίευμα της νεοϋορκέζικης εφημερίδας Daily News.

Ο Έρικ Άνταμς, ο νεοκλεγείς δήμαρχος της πόλης της Νέας Υόρκης
«Η Κίτσαντ Σίγουελ είναι μια αποδεδειγμένη πολέμιος του εγκλήματος με την εμπειρία και την συναισθηματική νοημοσύνη να παρέχει τόσο την ασφάλεια που έχουν ανάγκη οι Νεοϋορκέζοι όσο και την δικαιοσύνη που τους αξίζει», ανέφερε ο Άνταμς σε ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα.
Η τρίτη αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης αφροαμερικανικής καταγωγής
Η εφημερίδα New York Times έγραψε ότι η Σίγουελ είναι μια βετεράνος με εμπειρία 23 χρόνων στο αστυνομικό τμήμα της Κομητείας Νασάου, στη Νέα Υόρκη, όπου υπηρέτησε ως επικεφαλής του. Θα γίνει η τρίτη αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης αφροαμερικανικής καταγωγής.
Ο σημερινός αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ο Ντέρμοτ Σία, είχε διοριστεί το 2019 από τον τότε δήμαρχο Μπιλ ντε Μπλάζιο.
«Καλωσορίζουμε την αρχηγό Σίγουελ στο δεύτερο σκληρότερο αστυνομικό πόστο στην Αμερική. Φυσικά το σκληρότερο όλων είναι να είσαι αστυνομικός στους δρόμους της Νέας Υόρκης», ανέφερε σε γραπτή του ανακοίνωση ο Πάτρικ Λιντς, πρόεδρος του μεγαλύτερου συνδικάτου αστυνομικών της πόλης.
Πηγή: ΑΠΕ
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί στρούντελ μήλο-κανέλα – Τι βρέθηκε
- ΠΑΣΟΚ: Υπάρχει «Δημήτρης Κατακουζηνός» στο Mononews ή είναι ακόμη μία έκφανση ενός μηχανισμού τύπου «Ομάδα Αλήθειας»;
- Μέση Ανατολή και ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην ατζέντα Γεραπετρίτη – ΥΠΕΞ της Σαουδικής Αραβίας
- Το Ιράν κατέσχεσε πλωτό οπλοστάσιο στον Κόλπο του Ομάν
- Περιστέρι: Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τα 6 παιδιά που ζούσαν σε διαμέρισμα τρώγλη – «Ήταν ανατριχιαστική κατάσταση»




